Opgezet door gezamenlijke christelijke kerken in Haarlem e.o.

Op woensdag 8 november wordt weer de jaarlijkse Christelijke Boekenbeurs gehouden in het Trefpunt in Nieuw-Vennep (van 13.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur

Trefpunt bij Witte Kerk, Nieuw-Vennep
3 oktober 21:00 tot 8 november 21:00

Voor hen die op scholen, zondagsscholen, kinderclubs en andere kerkelijke jeugdverenigingen met kinderen werken en met Kerst iets speciaals willen doen.
Voor diaconieën die de oudere gemeenteleden met een attentie willen verrassen.
Voor iedereen die graag leest en van christelijke romans houdt.
 
In nauwe samenwerking met de Bijbel-In uit Haarlem, willen we u dit jaar opnieuw een uitgebreid overzicht geven van de nieuwe titels, die in de afgelopen periode zijn uitgekomen.
 
Er is een uitgebreide collectie kinderboeken voor elke leeftijd. Diverse uitgevers zoals Ark Media, Callenbach, Kok, Hertog en Banier geven medewerking om hun collectie aan kinderboeken, waaronder veel nieuwe uitgaven, te tonen.
 
Daarnaast is er een uitgebreide map met werkjes voor advent en kerst van de uitgever Timotheus.
Van Ark Media is er een CD-ROM, met daarop vrij te copiëren werkjes (ondermeer voor Kerst) voor alle leeftijden van de basisschool, zondagsschool, kinderclub en kindernevendienst.
 
Ook is er een ruim aanbod van dagboeken (waaronder de bekende Dag in Dag uit blokkalender en boekvorm), kalenders voor 2018 en adventskalenders. Bij grotere aantallen is een aantrekkelijke korting mogelijk.
 
De beurs wordt gehouden D.V. op woensdag 8 november 2017 ‘s middags van 13.30 - 17.00 uur en 's avonds van 19.00 - 21.00 uur in het TREFPUNT, naast de Nederlands Hervormde Kerk (de Witte Kerk), aan de Hoofdweg te Nieuw-Vennep.
 
Eerder genoemde instellingen kunnen op deze beurs hun bestellingen doen. Bij de ingang van de beurs ontvangt u een bestellijst. U kunt de ingevulde lijst tijdens de beurs inleveren of later afgeven. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk geleverd. U moet rekenen op een levertijd van ongeveer drie weken. U krijgt van ons bericht wanneer uw bestelling gereed is.
 
De beurs is bestemd voor iedereen. We denken aan leiding van scholen en kinderclubs, maar er is ook voldoende keus aan kalenders en dagboeken voor de ouderen. Deze artikelen kunnen zeer goed als kerstgeschenk dienen.
Ook andere belangstellenden, die niet direct iets zoeken voor een club of voor een school, zijn van harte welkom.
 
Graag tot ziens in het Trefpunt, op woensdag 8 november a.s.
 
Namens het Boekenstalletje,
 
Hinke te Lintum-Posthumus
tel. 0252 – 675363
hinke.telintum@filternet.nl


Terug naar het overzicht