Opgezet door gezamenlijke christelijke kerken in Haarlem e.o.

Beth Moore bijbelstudie met de vrouwengroep van de Goede Herderkerk en de Fonteinkerk

Haarlem (Goede Herderkerk, Fonteinkerk)
23 januari 19:00 tot 6 maart 22:00

Verlang je naar verdieping van je geloof? Wil je graag meer tijd doorbrengen met God en meer in de Bijbel lezen? Dan ben je welkom om met een vrouwengroep (Goede Herderkerk + Fonteinkerk) aan de slag te gaan met een Bijbelstudie van Beth Moore.

Regelmatig starten er Bijbelstudies naar aanleiding van een van de boeken van Beth Moore. Op dinsdagavond 23 januari (19-22 uur) start er weer een studie, dit maal aan de hand van haar boek Jouw hart, Gods huis. De studie gaat in op de bouw van de tabernakel en de betekenis van het gedetailleerd ontwerp. Of liever gezegd de rol die het speelt in Gods eeuwige plan, de vervulling ervan door Jezus Christus en de betekenis ervan voor jouw dagelijkse wandel met God.

Het is intensief en vraagt een investering: vijf dagen per week tot 45 minuten studie uit de Bijbel en wekelijks een avond. En dat tien weken lang. Maar het levert ook veel op: geloofsverdieping, veel nieuwe Bijbelkennis en mooie gesprekken met elkaar.

Klik hier voor meer informatie over Beth Moore. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar bethmoorehaarlem@gmail.com.

Het boek Jouw hart, Gods hart is te verkrijgen bij de Bijbel-In.


Terug naar het overzicht