Opgezet door gezamenlijke christelijke kerken in Haarlem e.o.

Christelijke kinderboekenmaand 2018

De Christelijke Boekhandels (waaronder de Bijbel-In) organiseren in oktober 2018 voor de 24ste keer de Christelijke Kinderboekenmaand. Dit jaar is het thema ‘Door dik en dun, vriendschap vieren!'.

Als vanouds verschijnen er bij het thema drie nieuwe actieboeken en een nieuwe Oké4Kids-cd.

Bestel de actieboeken en de CD alvast via onze webshop of in de winkel.

Voor mijn allerbeste vriend - geschreven door Willemijn de Weerd - €5,99

Actieboek van de Christelijke Kinderboekenmaand 2018 voor de onderbouw

Eekhoorn Edje wil graag dat zijn vriend Edo met hem speelt. Maar Edo heeft geen tijd. Hij moet heel veel eikeltjes verzamelen vandaag. Das vindt het niet aardig dat Edo zijn allerbeste vriend Edje in de steek laat. Hij verwijt Edo dat hij alleen maar aan zichzelf denkt. Maar dan blijkt dat Das zich schromelijk vergist...Vriendschap door dik en dun.

 

Superklas! - geschreven door Janny den Besten - €4,99

Actieboek van de Christelijke Kinderboekenmaand 2018 voor de middenbouw

In de klas van Jens en Jolien is het altijd supergezellig. Maar de sfeer verandert ineens als er een nieuw meisje in hun groep komt: Lara. Steeds is er ruzie. Zo veel ruzie zelfs, dat meester Van Zessen van plan is om de afsluiting van de projectweek niet door te laten gaan. Jens en Jolien proberen de meester wat op te vrolijken. Maar niets lijkt te helpen. Of is het toch mogelijk om een nieuwe start te maken?

 

 

 

 

De Majesteit van het BelangRijk - geschreven door Anke van der Pol - €4,99

Actieboek van de Christelijke Kinderboekenmaand 2018 voor de bovenbouw

De majesteit van het BelangRijk ligt al bijna 68 weken op bed. Ziek. En woest op iedereen. Dokter Stethoscoop en zijn drie vrienden proberen alles om haar gezond te krijgen. Helaas, niets helpt. Hun enige hoop is een eeuwenoud recept, maar als hare majesteit daarvan hoort, wordt ze zo kwaad dat ze de dokter het paleis uitstuurt. En die vertrekt, maar niet zonder de geheime envelop mee te nemen…

 

 

 

Door dik en dun (CD) - €8,95

“Door dik en dun – Vriendschap vieren” is de nieuwe CD (met 10 nieuwe liedjes voor kinderen) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.