Dochters Van De Kust

Austin, Lynn

€24,99


EAN: 9789029725682
Publicatiedatum:  01-11-2016
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands

  Niet bestelbaar


Een prachtige familiesaga over Nederlandse immigranten in Amerika 

Holland, Michigan, 1897. De Nederlandse immigrante Geesje de Jonge blikt terug op haar aankomst in Amerika, vijftig jaar eerder. Diep verborgen gevoelens en herinneringen komen boven, zoals die aan haar ware liefde. 

Verderop neemt de 22-jarige Anna Nicholson een kamer in een luxe resort om de breuk met haar verloofde te boven te komen. Een storm roept herinneringen op aan een oude nachtmerrie uit haar kindertijd, en doet haar twijfelen aan haar toekomstdromen. Ze raakt bevriend met een student die wat bijverdient in het hotel en stort haar hart bij hem uit. Zowel Geesje als Anne heeft geen idee van de verrassing die hun te wachten staat voor het einde van de zomer. 

Met Dochters van de kust keert Lynn Austin terug naar haar favoriete genre: familiesaga's, zoals Eva's dochters en De boomgaard. Ze verhuisde onlangs naar Holland, het stadje waar deze roman zich voor een groot deel afspeelt. 'Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van hoe trots de bevolking is op hun geloof en hun Nederlandse wortels. Vandaag de dag merk je dat nog steeds.'

  EAN :9789029725682
  Auteur : Austin, Lynn
  Uitgever :Voorhoeve
  Publicatiedatum :  01-11-2016
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Voorraad :Niet bestelbaar