Goed werk

ons dagelijks werk en Gods plan voor de wereld

Tim Keller

EAN: 9789051944662
Publicatiedatum:  28-06-2013
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 140 mm
Breedte: 209 mm
Dikte: 23 mm
Gewicht: 349 gr
Aantal bladzijden: 288

   Leverbaar

In een wereld waar werk in toenemende mate onzeker en stressvol is, knagen er vaak allerlei vragen: Waarom doe ik dit werk? Waarom is het allemaal zo moeizaam? Kan ik er iets aan veranderen?

Tim Keller spreekt al meer dan twintig jaar intensief met studenten, werknemers en leidinggevenden over het onderwerp werk en roeping. Zijn ervaring heeft hij neergelegd in een boek voor iedereen, met Bijbels onderwijs over vragen als: Wat is de zin van ons werk? Hoe kan ik nuttig werken in een omgeving waar de concurrentie moordend is en elke cent omgedraaid moet worden? Hoe kan ik mijn gaven inzetten en wat is mijn roeping? Kan ik mijn normen en waarden vasthouden en toch doorgroeien in mijn vak? Hoe kan ik leven met het besef dat ik onvermijdelijk soms vuile handen maak?

Met diep inzicht en vaak verrassende adviezen laat Keller zien dat de wijsheid van de Bijbel ons echt verder brengt als het om ons dagelijks werk gaat. De christelijke visie op werk , dat we werken om anderen te dienen, niet onszelf, brengt evenwicht in ons werk en in ons persoonlijk leven.

Tim Keller (1950) is predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Er zijn inmiddels zeven boeken van zijn hand in het Nederlands verschenen, waaronder het al elf drukken tellende In alle redelijkheid en het kleine juweel Bevrijd van je zelf.  EAN :9789051944662
  Auteur : Tim Keller
  Uitgever :Wijnen, Uitgeverij Van
  Publicatiedatum :  28-06-2013
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :209 mm
  Dikte :23 mm
  Gewicht :349 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :288 b.