EAN: 9789051944693
Publicatiedatum:  03-05-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 141 mm
Breedte: 216 mm
Dikte: 37 mm
Gewicht: 592 gr
Aantal bladzijden: 448

    Leverbaar

Ondanks haar ongunstige eerste indruk, merkt Alexandra geleidelijk dat ze meer voor Sylas gaat voelen. Maar dat mag toch niet, wanneer haar hart niet vrij is?

Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te vinden in de gemeenschap van Nashville. Wanneer hij Alexandra Jamison ontmoet, besluit hij meteen dat hij zijn gids heeft gevonden. Alleen, hij ontdekt al snel dat het treinongeval waarvan zijn vader de schuld kreeg, de dood heeft veroorzaakt van Alexandra's verloofde, waardoor haar hart is gebroken.

Alexandra wijst een door haar vader gearrangeerd huwelijk af en volgt in plaats daarvan haar passie voor lesgeven aan de Fisk University, de eerste universiteit voor voormalige slaven in de VS. Maar haar familie en de betere kringen in Nashville keuren dit gedrag af, en al snel merkt ze dat ze door beide met de nek wordt aangekeken. Door connecties met de familie Harding worden Alexandra en Sylas onverwachte bondgenoten. En ondanks haar eerste indruk, merkt Alexandra geleidelijk dat ze meer voor hem gaat voelen. Maar dat mag toch niet, wanneer haar hart niet vrij is?

"Deze heerlijke roman bewijst waarom Tamera Alexander een van de meest geliefde auteurs van het genre is - en een van mijn favorieten." Lynn Austin

Tamera Alexander woont in Nashville (USA). Ze schreef een groot aantal boeken en won meermalen een Christy Award voor beste historische roman. Dit boek is het derde deel in de Bell Meade serie.

"Deze heerlijke roman bewijst waarom Tamera Alexander een van de meest geliefde auteurs van het genre is - en een van mijn favorieten." Lynn Austin

  EAN: 9789051944693
  Auteur: 
  Uitgever: Wijnen, Uitgeverij Van
  Publicatiedatum:   03-05-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 592 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 448