Koning vol Majesteit

Zijn Koninkrijk werd gestolen. Maar Hij neemt het terug.

EAN: 9789492959133
Publicatiedatum:  01-01-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 165 mm
Breedte: 255 mm
Dikte: 10 mm
Gewicht: 401 gr
Aantal bladzijden: 176

   Leverbaar

'Koning vol majesteit' vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertelling zal mensen van alle leeftijden inspireren.

Paul Dan Bramsen (1957) werd geboren in Californië. Samen met zijn vrouw Carol bracht hij drie kinderen groot in Senegal, West-Afrika. Zijn passie is de belang- rijke boodschap uit de Schrift te delen met zoveel mogelijk mensen. Hij schreef onder andere The Way of Righteousness (een radioserie van honderd afleveringen), One God One Message (een boek dat twijfelaars, die naar de waarheid zoeken, helpt om obstakels te overwinnen en inzicht te krijgen in de Bijbel). Zijn boeken zijn veelvuldig vertaald. Er is ook een film van King of Glory gemaakt. Bramsen is nauw betrokken bij ROCK International (Relief, Opportunity & Care for Kids en Resources of Crucial Knowledge).

Mensen houden van verhalen. Van verhalen met een goede afloopt, van intriges waarbij het goede het kwade overwint. De oude boeken van de profeten vertellen een oorspronkelijk verhaal vol romantiek en bevrijding, waarin het goede op zeer onverwachte wijze een einde maakt aan het kwade. Dit oude, meest gelezen verhaal met zijn verheven personages en epische wendingen, gaat over een Koning en zijn geheime plan om zijn opstandige onderdanen uit het koninkrijk van de duisternis te bevrijden en ze in staat te stellen om nog lang en gelukkig met Hem te kunnen leven in zijn Koninkrijk van licht. Maar is dit verhaal echt gebeurd? Of gaat het om een fantasieverhaal? Dit rijk geïllustreerde verhaal geeft een duidelijk antwoord. Ervaar het verhaal. Bezoek de koninkrijken. Ontmoet de Koning. En beslis. 'Koning vol majesteit' vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertelling zal mensen van alle leeftijden inspireren. Bij iedere scène heeft Arminda San Martin prachtige tekeningen gemaakt.

✓ Vertaling van King of Glory ✓ Prachtige paginagrote illustraties ✓ Niet alleen voor kinderen ✓ Vragen die in gezin of groepsstudie kunnen worden gebruikt

  EAN: 9789492959133
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   01-01-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 165 mm
  Breedte: 255 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 401 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 176
  Trefwoorden:   bijbelverhalen;king of glory;paul dan bramsen