Never never


Nederlands | 07-02-2024 | 352 pages

9789020552720

Paperback / softback


  Lees alvast enkele pagina's en de achterflap

€ 18,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Vergeten is beangstigend, maar herinneren is misschien nog wel erger in deze Nederlandstalige, bloedstollende roman boordevol mysterie en zoete romantiek

Tekst achterflap

‘Never never’ is een spannende roman van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'Verity' en 'It ends with us', geschreven in samenwerking met Tarryn Fisher.

Charlie Wynwood en Silas Nash zijn al beste vrienden sinds ze konden lopen. Ze zijn een stel sinds hun veertiende. Maar op een dag worden ze wakker als volslagen vreemden. Elke herinnering is verdwenen: hun eerste kus, hun eerste ruzie, het moment waarop ze verliefd op elkaar werden…

Charlie en Silas moeten samenwerken om erachter te komen wat er is gebeurd en waarom. Maar hoe meer ze te weten komen over het stel dat ze ooit waren, des te vaker ze zich afvragen waarom ze ooit samen waren. Misschien is het wel makkelijker om te vergeten dan om te herinneren.

Biografie

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Details

EAN :9789020552720
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Sanne Hillemans
Publicatiedatum :  07-02-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :140 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :494 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :352