Lieve poep kalender

Jouw gids naar een gezonde spijsvertering

€ 18,50

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789021579900
Publicatiedatum:  23-02-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

   Niet bestelbaar

De Lieve Poepkalender van Roos Neeter en Julia Blohberger geeft je een andere blik op welzijn en gezondheid, een gids voor een goede spijsvertering.

De Lieve Poep kalender van Roos Neeter en Julia Blohberger geeft je een andere blik op welzijn en gezondheid. Deze gids voor een goede spijsvertering, inclusief stoelgangtracker, leert je kijken naar wat je teruggeeft aan de natuur en daar lessen in te vinden. Want de gezondheid van je immuunsysteem en zelfs van je hoofd zie je terug in wat je in de wc achterlaat. Door de regelmaat, vorm, geur en kleur van je ontlasting bij te houden en te analyseren krijg je inzicht in de staat van je spijsvertering. Met meer kennis over je darmen en wat voor jouw spijsvertering werkt, kun je naar optimale verbranding toewerken. De Lieve Poep kalender staat boordevol tips en inzichten om je daarbij te helpen. Deze kalender is taboedoorbrekend, vrolijk, informatief en nuttig. Voor iedereen die gezond wil leven, en bereid is dat vanuit een ander perspectief te bekijken.

Roos Neeter en Julia Blohberger willen het poeptaboe doorbreken. Ze zijn allebei ayurvedisch consulent en yogadocent, en hun missie is meer bewustwording over spijsvertering, gezondheid en welzijn.

  EAN: 9789021579900
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   23-02-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 148 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 200 gr
  Voorraad:  Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96