EAN: 9789023954736
Publicatiedatum:  26-06-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 368

    Leverbaar

Het Kremlin Complot van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Laatste waarschuwing, De eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Het Kremlin Complot van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Laatste waarschuwing, De eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland. Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse president, verschijnt er een nieuwe, onheilspellende dreiging aan de horizon: de Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en de oppositie de mond te snoeren. Hij plant een gewaagde, bliksemsnelle militaire aanval die de navo uiteen kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog kan brengen.

'Het Kremlin Complot' van Joel C. Rosenberg is het eerste deel in de Marcus Ryker-trilogie en wordt gevolgd door 'Russische roulette' (#2) en 'Machtsstrijd in Jeruzalem'.

  EAN: 9789023954736
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   26-06-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 225 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 563 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 368
  Reeks:   Marcus Ryker