EAN: 9789023960393
Publicatiedatum:  03-06-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 432

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) , leverbaar vanaf 03/06/2021

'De sterren boven Bagdad' van Gina Wilkinson is een roman vol spanning en drama over twee Iraakse vrouwen en een Australische ambassadeursvrouw ten tijde van het regime van Saddam Hussein.

De sterren boven Bagdad van Gina Wilkinson is een roman vol spanning en drama over twee Iraakse vrouwen en een Australische ambassadeursvrouw ten tijde van het regime van Saddam Hussein, voor de liefhebbers van De bijenhouder van Aleppo.

Als kinderen waren dorpsmeisje Huda en Rania, dochter van de sjeik, hartsvriendinnen. Nu is Huda secretaresse op de ambassade van Australië. De geheime politie dwingt haar om een vriendschap te sluiten met ambassadeursvrouw Ally. Angst en dreiging nemen steeds meer toe in Bagdad, waar de levenspaden van Huda, Rania en Ally elkaar kruisen. De drie vrouwen beseffen: als ze zichzelf en hun kinderen in veiligheid willen brengen, moeten ze grote risico’s nemen en elkaar blindelings vertrouwen. Welke offers zijn ze bereid te brengen om hun geliefden te beschermen?

De Australische Gina Wilkinson is journalist, auteur, documentairemaker en voormalig buitenlandcorrespondent. Ze werkte o.a. voor BBC, NPR en ABC. Als echtgenote van een diplomaat woonde Wilkinson tijdens het regime van Saddam Hussein een jaar in Bagdad.

  EAN: 9789023960393
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Roeleke Meijer-Muilwijk
  Publicatiedatum:   03-06-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 505 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 432