Toen waren er nog vier


Nederlands | 13-12-2022 | 416 pagina's

9789026164361

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Vijf vrienden gaan kamperen, vier keren er terug... Wat is er gebeurd? En wie van de vier jongeren vertelt de waarheid? Dat is de vraag in deze spannende YA-thriller.

Tekst achterflap

Wie van de vier spreekt de waarheid?

In de bossen rond Salvation Creek zijn volgens de verhalen meerdere meisjes verdwenen. Toch gaan vijf jongeren er een weekend kamperen. Nog geen 24 uur later zitten vier van hen overstuur op het politiebureau: ze kunnen hun vriendin Maylee nergens vinden.
Beste vriendin Petra denkt dat Maylee ’s nachts verdwaald is. Complotdenker Nolan is ervan overtuigd dat ze is opgegeten. Mysterieuze Abigail beweert dat Maylees vriend John haar vermoord heeft. En John? Die wil een advocaat spreken.

Ondertussen tikt de klok door… Wie houdt iets achter en waarom? Wat gebeurde er écht die nacht?

'Ik heb Toen waren er nog vier in één dag verslonden. Een geweldig verhaal vol plottwists en mindfucks. Briljant gedaan!' *****
Lezer op Goodreads

Biografie

Chelsea Sedoti begon op jonge leeftijd met schrijven, omdat ze verhalen verzinnen veel leuker vond dan huiswerk maken. Ze had daarna verschillende gekke baantjes, zoals ballonartiest. Inmiddels weet ze dat schrijven voor jongeren haar ware passie is. Chelsea woont in Las Vegas, Amerika, waar ze casino’s vermijdt.

Details

EAN :9789026164361
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Mariëlla Manfré
Publicatie datum :  13-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :206 mm
Breedte :136 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :434 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :416
Reeks :  Politie niet betreden