EAN: 9789026164828
Publicatiedatum:  03-10-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 576

    Bestelbaar , leverbaar vanaf 03/10/2023

Privédetective Molly ontdekt dat een web van leugens, corruptie en moord te herleiden is tot de top van de politie van New Orleans.

De thriller 'Vijf voor twaalf' (Quarter to Midnight) van Karen Rose brengt je naar het hete en swingende New Orleans.

Chef-kok Gabe Hebert zag welke tol het politiewerk van zijn vader eiste. Wanneer de dood van zijn vader als zelfmoord wordt bestempeld, vermoedt Gabe dat iemand hem het zwijgen wilde opleggen over zaken binnen het corps. Hij schakelt de hulp in van Molly, een Irak-veteraan die nu voor een privédetectivebureau werkt. Terwijl de temperatuur in de stad én tussen Molly en Gabe, oploopt, ontrafelen zij een web van misdaden, corruptie en moord dat terug te leiden is tot de top van de politie van New Orleans.

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.

Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels 'Sterf voor mij', 'Schreeuw voor mij', 'Moord voor mij', 'De dood in haar ogen', 'De mond gesnoerd', 'Van mij alleen', 'In vertrouwen', 'Heb je me gemist', 'Wreed weerzien', 'Over de schreef', 'Op de hielen', 'Niemand zeggen', 'In de val', 'In het donker', 'In het vizier', 'Op het spel', 'Niets te vrezen', 'Het kwaad in jou', 'Nergens veilig', 'De duistere kant', 'Tel tot tien', 'In alle onschuld', 'Op de vlucht', 'Uit de schaduw', 'Genoeg gezegd', 'Zonder angst' en 'Vijf voor twaalf'.

  EAN: 9789026164828
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Hans Verbeek
  Publicatiedatum:   03-10-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 228 mm
  Breedte: 152 mm
  Dikte: 39 mm
  Gewicht: 704 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 576