EAN: 9789026166235
Publicatiedatum:  09-02-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 896

    Bestelbaar , leverbaar vanaf 09/02/2023

Roman waarin de lezer aan de hand van een aantal familiegeschiedenissen, door de eeuwen heen de ontwikkeling en groei van dit machtige land volgt.

In de historische roman ‘Rusland’ (Russka) wordt bijna twintig eeuwen geschiedenis verteld van een van de meest intrigerende landen ter wereld: Rusland. Op magistrale wijze neemt Rutherfurd ons mee aan de hand van de lotgevallen van vier families. Zij allen hebben hun wortels in Russka, een dorpje gelegen in het hart van Rusland tussen de Don en de Wolga, daar waar bossen en steppen elkaar ontmoeten.

Door oorlogen, huwelijken en persoonlijke veroveringen raken de families met elkaar verbonden. Sommige leden blijven in Russka, andere zwerven uit over Rusland of vluchten naar het Westen... maar hun afkomst vergeten zij nooit. De tsaren, de Wolga, Lenin, Moskou, Stalin, Leningrad, de Russische Revolutie, ‘Rusland’ is een roman die doorspekt is met de rijke geschiedenis van het land.

Edward Rutherfurd is de auteur van een groot aantal omvangrijke historische romans als ‘New York’, ‘Parijs’ en ‘Londen’.

Edward Rutherfurd is de auteur van de omvangrijke historische romans Parijs, Londen, New York, Rusland en China. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen. Voor zijn werk won hij inmiddels vele internationale prijzen.

  EAN: 9789026166235
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   09-02-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 49 mm
  Gewicht: 948 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 896