Rusland


Nederlands | 09-02-2023 | 896 pagina's

9789026166235

Paperback / softback


€ 20,00


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Roman waarin de lezer aan de hand van een aantal familiegeschiedenissen, door de eeuwen heen de ontwikkeling en groei van dit machtige land volgt.

Tekst achterflap

In de historische roman ‘Rusland’ (Russka) wordt bijna twintig eeuwen geschiedenis verteld van een van de meest intrigerende landen ter wereld: Rusland. Op magistrale wijze neemt Rutherfurd ons mee aan de hand van de lotgevallen van vier families. Zij allen hebben hun wortels in Russka, een dorpje gelegen in het hart van Rusland tussen de Don en de Wolga, daar waar bossen en steppen elkaar ontmoeten.

Door oorlogen, huwelijken en persoonlijke veroveringen raken de families met elkaar verbonden. Sommige leden blijven in Russka, andere zwerven uit over Rusland of vluchten naar het Westen... maar hun afkomst vergeten zij nooit. De tsaren, de Wolga, Lenin, Moskou, Stalin, Leningrad, de Russische Revolutie, ‘Rusland’ is een roman die doorspekt is met de rijke geschiedenis van het land.

Edward Rutherfurd is de auteur van een groot aantal omvangrijke historische romans als ‘New York’, ‘Parijs’ en ‘Londen’.

Biografie

Edward Rutherfurd is de auteur van de omvangrijke historische romans Parijs, Londen, New York, Rusland en China. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen. Voor zijn werk won hij inmiddels vele internationale prijzen.

Details

EAN :9789026166235
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  09-02-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :49 mm
Gewicht :963 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :896