Ik weet dat je liegt


Nederlands | 21-02-2023 | 272 pagina's

9789026166297

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een spannende jeugdthriller voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Vier leerlingen worden ervan verdacht dat ze een rugzak uit een schoolkluisje hebben gestolen. Maar geen van hen zegt er iets van te weten. Houden ze iets achter? Wat is er precies gebeurd?

Tekst achterflap

Sasha’s rugzak is nog voor de eerste bel uit haar kluisje gestolen. Nora, Jack, Henry en Maddie waren als enigen vroeg op school en moeten zich daarom melden bij de directrice. Zij is ervan overtuigd dat een van hen het gedaan heeft, maar alle vier beweren ze dat ze onschuldig zijn. De vier leerlingen krijgen één dag om de waarheid boven tafel te krijgen, anders worden ze geschorst. Kunnen ze elkaar vertrouwen? En als zij het niet gedaan hebben, wie dan wel?

Opnieuw een spannende jeugdthriller van Daphne Benedis-Grab! Ik weet dat je liegt speelt zich af op dezelfde middelbare school als Ik ken jouw geheim, maar is apart te lezen.

‘Zeer geschikt om jonge tieners aan het lezen te krijgen’ - VrouwenThrillers

Biografie

Daphne Benedis-Grab is een Amerikaanse auteur van jeugdthrillers voor kinderen vanaf 11 jaar. Na haar eerste boek Ik ken jouw geheim, verschijnt binnenkort ook Ik weet dat je liegt, het los te lezen vervolg. Daphne woont met haar man en kinderen in New York.

Details

EAN :9789026166297
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Mijke Hadewey van Leersum
Publicatie datum :  21-02-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :208 mm
Breedte :135 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :354 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :272
Reeks :  Politie niet betreden