Het laatste feest


Nederlands | 09-01-2024 | 400 pages

9789026170140

Paperback / softback


  Lees alvast enkele pagina's en de achterflap

€ 8,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Deel 1 in de serie rondom rechercheur Ffion Morgan. Wanneer de eigenaar van een aantal luxe vakantiehuizen dood in het meer drijft, blijken zo’n beetje alle bewoners van het oude dorp een motief te hebben.

Tekst achterflap

Deel 1 in de Ffion Morgan-serie van Clare Mackintosh. De vakantiehuizen die Rhys Lloyd bezit aan de rand van het meer zijn een succes en op oudjaarsavond heeft hij het hele dorp uitgenodigd om champagne te drinken met hun rijke nieuwe buren. Maar rond middernacht drijft Rhys dood in het ijskoude meer. Op nieuwjaarsdag heeft rechercheur Ffion Morgan een dorp vol verdachten. Het kleine dorp is haar thuis, dus de verdachten zijn haar buren, vrienden en familie, Daarbij heeft Ffion zelf ook zo haar eigen geheimen. De leugens stapelen zich op en al snel is de vraag niet wíe Rhys dood wilde hebben maar wie hem uiteindelijk heeft vermoord…

Biografie

Clare Mackintosh werkte jarenlang binnen de politiewereld. In 2011 begon ze als freelancejournalist en inmiddels is ze fulltime schrijver. Haar debuut Mea culpa was direct na verschijnen een grote hit in Engeland en wordt omschreven als een sensatie. Daarna schreef ze nog drie zeer succesvolle literaire thrillers: Ik zie jou, Valse hoop en Gegijzeld. Een onmogelijke keuze is haar eerste roman, gebaseerd op een ingrijpende gebeurtenis in haar eigen leven. Het laatste feest is haar vijfde thriller.

Details

EAN :9789026170140
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Lia Belt
Publicatiedatum :  09-01-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :125 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :366 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :400
Reeks :  Rechercheur Morgan