Ik red me wel


Nederlands | 06-04-2023 | 304 pagina's

9789029734219

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99 € 15,00


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een oerhollandse feelgoodroman over een bijzondere zomer op het platteland.

Tekst achterflap

‘Ik red me wel’ van Leanne Pots is een romantisch verhaal over twee totaal verschillende mensen die zich ondanks alles enorm tot elkaar aangetrokken voelen.

De stadse Nora wil niets liever dan onafhankelijk zijn. Het verleden heeft haar geleerd zich nooit te hechten aan een man. Wanneer ze het vakantiehuisje van haar oma erft op het Twentse platteland, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen en te verkopen. Het plattelandsleven is immers niets voor haar. Haar buurman, boer Abel, wil haar graag helpen, maar Nora zit niet op zijn hulp te wachten. Pas als ze ontdekt dat ze de klus niet alleen kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal ze hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer gevoelens ze voor elkaar krijgen. Voor een serieuze relatie zijn ze echter te verschillend. Hij wil iemand die van het boerenleven houdt en zij wil op eigen benen kunnen staan. Gaat het Nora en Abel lukken om ondanks alles de liefde een kans te geven?

Biografie

Leanne Pots is overdag in dienst bij de politie en schrijft in de avonduren. Ze is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in Enter (Twente). ‘Ik red me wel’ is haar debuutroman. Eerder was ze een van de finalisten in de verhalenwedstrijd van KokBoekencentrum en Eva.

Details

EAN :9789029734219
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  06-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :141 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :442 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Reeks :  Weidse liefde