De perfecte match


Nederlands | 14-03-2024 | 336 Bekijk inkijkexemplaar

9789029736336

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad informatie

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

Terwijl een epidemie door het land waart, moeten twee mensen de handen ineenslaan om hun dromen te verwezenlijken in deze historische roman over liefde en opoffering

Tekst achterflap

'De perfecte match’ van Jody Hedlund is het eerste deel van De familie Shanahan-serie, waarin een Ierse koppelaar zijn best doet voordelige matches te vormen voor de verschillende gezinsleden. In het eerste deel staat Finola Shanahan centraal.

Na de dood van haar zus heeft Finola besloten dat ze geen recht heeft op een eigen gezin. Liever vult ze haar dagen met zorgdragen voor immigranten in sloppenwijken. Als haar vader een Ierse koppelaar inschakelt, doet ze dan ook haar best al zijn koppelpogingen te saboteren. Haar trucjes mislukken echter en ze waagt een poging met Riley, een succesvolle wagenmaker uit St. Louis. Die ziet in een huwelijk met haar een kans om zijn carrière vooruit te helpen. Finola ziet dat niet zo zitten, maar wanneer er een epidemie uitbreekt, ontdekt ze dat een samenwerking met hem haar misschien ook wel dichter bij haar eigen dromen kan brengen.

Biografie

Jody Hedlund schrijft historische romans met moedige vrouwen in de hoofdrol. Bekende titels van haar zijn 'Luthers bruid' en de serie 'Bakens van hoop'. Ze baseert haar boeken vaak op waargebeurde verhalen en de levens van vrouwen die echt hebben bestaan. Jody heeft drie dochters en woont in Michigan, Verenigde Staten.

Details

EAN :9789029736336
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Petra Butler
Publicatie datum :  14-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :381 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :336
Reeks :  De familie Shanahan