Tegen elke prijs

Maak kennis met de wereld van Kliniek Zuid, waar schoonheid te koop is maar niets is wat het lijkt

€ 19,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789032520236
Publicatiedatum:  13-12-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 304

   Niet bestelbaar

Hoe blijft dr. Caro Benedict overeind als alles om haar heen lijkt in te storten...?

In een van de duurste straten van Amsterdam runt dr. Caro Benedict de zeer succesvolle cosmetische Kliniek Zuid. Ze is getrouwd met Robbert die de bedrijfsvoering doet en samen hebben ze twee tieners, Teun en Sofie. Maar terwijl haar wachtlijsten steeds langer worden komt Caro’s overvolle leven onder grote druk te staan. Een aantal van haar cliënten meldt zich met onverklaarbare klachten na een borstvergroting en de vraag rijst intern wie verantwoordelijk is. Wanneer de spanning oploopt en haar een rechtszaak boven het hoofd hangt, biedt haar even aantrekkelijke als onmogelijke ex en collega Felix zijn hulp aan, maar kan ze hem vertrouwen? Ondertussen vermagert Sofie onder haar ogen en Robbert, haar steun en toeverlaat, is onbereikbaar. Terwijl de wereld om haar heen lijkt in te storten wordt Caro gedwongen te bepalen wat nu echt belangrijk voor haar is.

Nick de Koning is het pseudoniem van een arts en schrijver. Voor ‘Kliniek Zuid’ putte hij uit zijn eigen ervaring en de actualiteit rondom de nog altijd groeiende business van cosmetische chirurgie.

  EAN: 9789032520236
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   13-12-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 386 gr
  Voorraad:  Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Reeks:   Kliniek Zuid
  Trefwoorden:   conflict werkvloer;cosmetische chirurgie;familieroman;liefde;medische wereld;ouderdom;overspel;psychologische roman;schoonheid