Wenskind


Nederlands | 01-02-2024 | 304 pages

9789032520526

Paperback / softback


€ 21,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Wat als je grootste verlangen ook je grootste verdriet is? Een hartverwarmend verhaal over drie gezinnen die op een bijzondere manier met elkaar verbonden raken.

Tekst achterflap

'Wenskind' van Gaby Rasters is een rauw en realistisch verhaal over het verlangen naar een kind maar ook over de kwetsbaarheid die samengaat met het ouderschap. Chelsea raakt op jonge leeftijd zwanger en beseft al snel dat ze het niet alleen kan. Charlotte en Jasper verwachten een kindje, maar de zwangerschap loopt totaal anders dan verwacht. Nicole en Sjoerd hebben een grote kinderwens en zijn dan ook door het dolle heen als Nicole na een intensief proces zwanger raakt. Maar ook zij ervaren dat tijdens een zwangerschap niets vanzelfsprekend is. Al deze levens raken in dit aangrijpende verhaal vervlochten en leveren een indrukwekkende roman op.

Biografie

Gaby Rasters schrijft romans die je raken. Ze debuteerde met de 'Nogal ingewikkelde trilogie' en schreef daarna oa de romans 'Hou me vast zoals ik was', 'Bij jou ben ik echt' en 'Als je wint.' Haar werk werd bekroond met de Valentijnprijs en werd lovend besproken in De Telegraaf, Vriendin, Story en Koffietijd.

Details

EAN :9789032520526
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  01-02-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :140 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :372 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :304
Trefwoorden :  gezin;kinderen;liefde;ouder-kindrelatie;verlies;zwangerschap