€ 14,99
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 09/09/2025
Korte beschrijving/Annotatie
HÉT HANDBOEK VOOR IEDERE (THUIS)BAKKER
Tekst achterflap
Een iconisch boek met meer dan 200 recepten, van desembrood, patisserie en viennoiserie tot belegde sandwiches en upcycling van reststromen. Precies zoals het elke dag bij bakkerij Fort Negen wordt gedaan.
Naast recepten vind je een uitgebreide sectie over granen, fermentatie en technieken die je helpen je ingrediënten écht te begrijpen. Je leert waarom een deeg zich gedraagt zoals het doet. Van het actief houden van starters en het kneden en rijzen van het deeg, tot het lamineren van croissants en het fermenteren van je eigen condimenten; een schat aan direct toepasbare kennis. Bovendien worden er talloze smaakcombinaties gedeeld zodat je zelf los kan gaan met experimenteren en variëren.
Ook beschikbaar in het Engels.
Biografie
Maarten Langeslag (1989) leerde bakken over de hele wereld en startte in 2021 zijn droombakkerij in Amsterdam: Fort Negen. Kwaliteit, vakmanschap en creativiteit staan centraal. Samen met zijn team bakt hij desembrood, croissants en patisserie voor de vele dagelijkse bezoekers en ruim 60 toprestaurants. Fort Negen is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde bakkerijen.
Details
EAN : | 9789039101148 |
Uitgever : | VBK Media |
Publicatie datum : | 09-09-2025 |
Uitvoering : | Ebook (Epub) |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Keywords : | bakken;brood |