EAN: 9789043531887
Publicatiedatum:  03-07-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    Leverbaar

Cordelia Grove begint een nieuw leven als gouvernante na de dood van haar echtgenoot.Maar als haar werkgever plotseling overlijdt, staat ze voor een dilemma.

Sarah Ladd schrijft Regency-romans die zijn geïnspireerd op de klassiekers van Jane Austen en de zusters Brontë. Eerder verscheen van haar o.a. 'De erfgename van Winterwood' en 'De winkel in Blinkett Street'.

De gouvernante van Penwhythe Hall van Sarah Ladd is een romantisch verhaal over een onverwachte liefde. Gouvernante Delia heeft er alles voor over om de weeskinderen onder haar hoede te beschermen… Zelfs haar hart. Jaren geleden nam Cordelia Greythorne een positie aan als gouvernante van vijf kinderen. Nu de vader van de kinderen is overleden, vertrekt ze met de weeskinderen naar zijn broer op Penwhythe Hall. Daar komt Jac Trethewey voor een grote verrassing te staan nu hij plotseling verantwoordelijk blijkt te zijn voor vijf kinderen. Bovendien lijkt hun gouvernante een geheim mee te dragen, dat zijn grote plannen voor het vervallen Penwhythe Hall weleens ernstig zou kunnen verstoren.

  EAN: 9789043531887
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Hilde Makkink
  Publicatiedatum:   03-07-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 460 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 384