In alle redelijkheid

Christelijk geloof voor welwillende sceptici

EAN: 9789051943382
Publicatiedatum:  18-05-2017
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 304

    Bestelbaar , available on 18/05/2017

Intussen al de veertiende druk!

Traditioneel staan de bestsellerslijsten vol met boeken van twijfelaars. Maar wat gebeurt er als je gaat twijfelen aan je twijfels?

Jarenlang heeft Tim Keller een lijstje bijgehouden met meest geuite 'twijfels' die sceptici meebrachten naar zijn Manhattan Church in New York. En in dit boek, In alle redelijkheid, ontmantelt hij ze een voor een. Waarom is er lijden in de wereld? Hoe kan een liefhebbende God mensen naar de hel sturen? Waarom zou het christendom de waarheid in pacht hebben? Waarom worden er in de naam van God zoveel oorlogen gevoerd? Dit zijn een paar vragen waar zelfs orthodoxe gelovigen vandaag de dag mee worstelen.

In dit boek gebruikt Tim Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en de popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen.
Boeiend en overtuigend geschreven.

Tim Keller is stichter en predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Hij begon de gemeente met enkele tientallen, nu komen wekelijks meer dan 5000 mensen naar de samenkomsten.

In dit boek gebruikt Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en de popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen.

  EAN: 9789051943382
  Auteur: 
  Uitgever: Wijnen, Uitgeverij Van
  Vertaler:  L.C. Runhaar
  Publicatiedatum:   18-05-2017
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 393 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304