Powerbook Opnieuw Beginnen Winter 2022

€ 14,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789058042002
Publicatiedatum:  09-11-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

   Niet bestelbaar

Als mens – en ouder – maken we keuzes en proberen we wat uit. En dat gaat niet altijd goed. Misschien is je opvoedstijl niet succesvol. Of raak je uitgeput door de ratrace van het leven. Misschien is er wel een verslaving in je leven, of is je huwelijk of onderneming gestrand en moet je opnieuw beginnen. Dan is er goed nieuws: bij God mag je elk moment van de dag opnieuw beginnen! Én Hij geeft je wat je nodig hebt om dat aan te kunnen. 

In dit #Powerbook vind je verhalen van moeders die een nieuwe start hebben gemaakt. Een moeder die uit de prostitutie ging en een nieuw leven begon. Een vrouw die haar man verloor en het leven opnieuw moest vormgeven. Een ondernemende moeder die door financiële problemen opnieuw moest beginnen. En moeders die hun relatie met Jezus nieuw leven inblazen, omdat het zonder Hem niet lukte.  

Laat dit #Powerbook je inspireren als je voelt dat het tijd is om het anders te gaan doen. Je ontdekt in de verhalen dat God de weg voorbereidt, ook als die nog door een donkere tunnel gaat. En dat mag je vieren.

  EAN: 9789058042002
  Uitgever: Brandaan
  Publicatiedatum:   09-11-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Niet bestelbaar