Heilig Vuur


Nederlands |

9789058817372

Hardback


€ 13,30


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Het geloof van jongeren lijkt soms niet meer dan een smeulend kampvuurtje.
Neem de randkerkelijke jongen die de kerkdiensten al lang niet meer bezoekt, maar wel met vragen over God rondloopt. Denk aan het buitenkerkelijke meisje dat het geloof best wel interessant vindt. Wat kun je als ouder of jeugdwerker doen om die kleine geloofsvlam aan te wakkeren?
Corjan Matsinger deelt in Heilig vuur negen inzichten rond jongerenwerk, die hij heeft opgedaan als jeugdwerker voor Youth for Christ.
Praktische inzichten die je zullen inspireren en bemoedigen. De adem van Gods Geest kan het voor het oog gedoofde vuur aanblazen en doen ontvlammen. Wij, volwassenen met een brandend hart voor jongeren, spelen hierin een cruciale rol!'Wat zijn er toch veel mogelijkheden om het vaak sluimerende geloofsvuur van jongeren aan te blazen!'Edward de Kam, directeur Youth for Christ Nederland'Nieuwe generaties vormen we met heilig vuur. Corjan verwarmt wie uitgeput is, wakkert aan wie achterloopt, vuurt aan wie geen heil meer ziet.'Reinier Sonneveld, theoloog, auteur en spreker  

Corjan Matsinger is teamleider bij Youth for Christ, veelgevraagd spreker, en auteur van diverse boeken over jeugdwerk waaronder Heilige grond.

Details

EAN :9789058817372
Auteur: 
Uitgever :Buijten En Schipperheijn B.v., Drukkerij
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :204 mm
Breedte :122 mm
Dikte :10 mm
Status : Bestelbaar