Anders Leren Kijken

€17,90


EAN: 9789076596051
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 136 mm
Breedte: 205 mm
Dikte: 27 mm

  Niet bestelbaar

Leer de moslims lief te hebben. 

'Er woedt in onze tijd een strijd om het hart en de ziel van de moslim, schrijft Nabeel Jabbour. Het eeuwige welzijn van 1,6 miljard mensen staat op het spel. Zij worden twee kanten op getrokken - enerzijds fanatisme en anderzijds gematigdheid en ruimdenkendheid. Hoe we met deze unieke kans omgaan, zal voor de komende generaties onze relatie met moslims bepalen.'
Tegelijkertijd moet de christelijke kerk beseffen dat Jezus voor moslims stierf. In dit boek helpt Nabeel Jabbour westerse christenen een stap verder te gaan dan tolerantie, en een passie voor moslims te ontwikkelen. Hij legt uit hoe je hierin gevoelig kunt zijn voor de islamitische cultuur, en hij biedt suggesties hoe je krachtige relaties met moslims kunt opbouwen. 

Dr. Nabeel T. Jabbour werd geboren in Syrië en groeide op in Libanon. Hij woonde vijftien jaar met zijn gezin in Egypte en verhuisde vervolgens naar Colorado Springs, zijn huidige woonplaats, waar hij bij de Navigators werkt. Nabeel Jabbour is islamoloog en spreekt geregeld in theologische hogescholen en kerken over de hele wereld. Hij is ook de auteur van Unshackled and Growing, The Rumbling Volcano en The Unseen Reality.

  EAN: 9789076596051
  Auteur:  Jabbour, N.t.
  Uitgever: Navigator Boeken
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 205 mm
  Dikte: 27 mm
  Voorraad: Niet bestelbaar