EAN: 9789491001918
Publicatiedatum:  20-06-2019
Formaat: Video
Taal: Nederlands

    Bestelbaar , leverbaar vanaf 20/06/2019

De Zaligsprekingen worden ook wel 'de basisprincipes van Gods Koninkrijk' genoemd. Jezus begint zijn bekende Bergrede in Matteüs 5 met deze 'regels voor alledag' en zet daarmee de waarden van de wereld op z'n kop. Voor veel mensen 'schuren' de Zaligsprekingen en lijken ze een onmogelijke opdracht. Wie echter verder kijkt. ontdekt dat echt gelukkig zijn alles te maken heeft met onze verbondenheid met God en losstaat van onze omstandigheden. hoe moeilijk deze ook kunnen zijn. De Zaligsprekingen bieden dan ook een verrassend perspectief en geven moed. hoop en troost. in welke situatie we ons ook bevinden! 

De Zaligsprekingen zijn een vervolg op Psalm 23 en Het Onze Vader. Ook nu is pastor. filmmaker en historicus dr. Ken Curtis de presentator. Een aantal jaar geleden werd bij hem kanker geconstateerd. Het inspireerde hem tot het maken van deze serie. die wereldwijd inmiddels voor veel mensen een enorme bemoediging is gebleken. De dvd bevat tien hoofdstukken van elk 9 minuten. 

Andere delen in deze serie:
- Psalm 23
- Het Onze Vader 

Extra studiemateriaal:
Het materiaal op deze dvd is naast persoonlijk gebruik ook zeer geschikt voor gebruik in kleine groepen of kerkelijke kring. De hoofdstukselectie maakt het navigeren langs de diverse videofragmenten bijzonder gemakkelijk. Uitgebreid (gratis) studiemateriaal is verkrijgbaar via www.bb.nu/uitgaven

  EAN: 9789491001918
  Auteur: 
  Publicatiedatum:   20-06-2019
  Formaat: Video
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Bestelbaar