The Chosen - Kerstspecial (the Shepherd)


Nederlands | 26-10-2021 |

9789492925602

Hardback


€ 2,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In The Chosen – Kerstspecial (The Shepherd), heeft Simon, een gehandicapte herder, moeite om zijn soortgenoten bij te houden, maar toch probeert hij ijverig de oude profetieën te begrijpen over de beloofde Messias die genezing en hoop zal brengen aan zijn volk. Simons zwakheid maakt hem tot een paria onder zijn mede-Israëlieten, vooral de leider van de synagoge die walgt van zijn onvolmaaktheid. Simon lijkt gedoemd tot een leven van pijn en strijd als een buitenstaander, totdat een wonderbaarlijke openbaring hem in staat stelt deel uit te maken van het grootste moment in de geschiedenis. 

The Chosen is een serie van meerdere seizoenen die het leven van Jezus Christus uitbeeldt. Deze originele en bijbelgetrouwe serie brengt het verhaal van het evangelie op een schitterende wijze tot leven. 

Geproduceerd door de gerespecteerde filmmaker Dallas Jenkins (What If..., The Resurrection of Gavin Stone) in samenwerking met Angel Studio’s, is The Chosen letterlijk reeds miljoenen keren bekeken over de hele wereld. 

""Aan het eind, toen de aftiteling liep, kwamen de tranen en daarna de snikken. ""Dit is zo krachtig"", was alles wat ik kon zeggen."" - (Joni Eareckson-Tada) 

HET 'HART VAN KERST'-CADEAU VAN 2021 VOOR JEZELF OF VOOR EEN ANDER! Koop dus enkele exemplaren en deel ze uit aan buren, vrienden, collega's en familie. Dit product wordt verkocht tegen de kostprijs om u de kans te bieden 'het verhaal van kerst' zoveel mogelijk uit te delen aan anderen.  

Geen DVD-speler? Het maakt niet uit aan wie je dit cadeau weggeeft, want in de DVD-box zit ook een extra QR-code om het film gratis online te streamen of downloaden!

Details

EAN :9789492925602
Auteur: 
Publicatiedatum :  26-10-2021
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Voorraad : Bestelbaar