Kito op Huize Bonenburg


Nederlands | 15-04-2019 | 24 pagina's

9789492959430

Hardback


€ 14,50


 Voorraad informatie

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Kito de Dijkpoortkat woont sinds 2015 in De Dijkpoort in Hattem.

Tekst achterflap

Kito de Dijkpoortkat woont sinds 2015 in De Dijkpoort in Hattem. Kito is inmiddels een begrip in dit stadje en dat komt mede door de Erfgoedlessen van het Cultuurplein Noord Veluwe en Erfgoed Gelderland. De leerlingen uit groep 1 van de basisscholen bezoeken De Dijkpoort en maken dan kennis met Kito. Kito op Bonenburg is speciaal geschreven voor de kinderen uit Heerde. Zij zullen door Kito meer leren over zichzelf en hebben daarbij de unieke mogelijkheid een bezoek te brengen aan het woonhuis van Landgoed Bonenburg. Landgoed Bonenburg is een Rijksmonument evenals de theekoepel, het historische park, de tuinaanleg en de tuinmuur. Het landgoed wordt particulier bewoond.

Slogan/Promotie

Kito de Dijkpoortkat gaat logeren. Zijn nichtje Mies heeft gevraagd of Kito een weekje bij haar komt slapen. Mies is een heel deftige poes en ze woont in een heel groot huis. Dat huis lijkt wel een kasteel, heeft Mies hem verteld. En de naam van het grote huis is Bonenburg.

Biografie

Kito op Bonenburg is geschreven door Sandra Oosterveen. Het is een fi jn voorleesboek waarbij de illustraties de 10 verhaaltjes goed ondersteunen. Sandra Oosterveen is docent Nederlands en dyslexiespecialist. Door haar werk heeft zij ervaren hoe belangrijk het is dat kinderen worden voorgelezen om daarna de overstap te maken naar zelf lezen.

Inhoudsopgave

Kito gaat logeren Kito moet het huis uit Kito ontmoet Boine Kito en de ganzen Kito en de muis Kito bij de sluis Kito loopt op klompen Kito ruimt poep op Kito plaagt Boine Kito heeft heimwee

Details

EAN :9789492959430
Auteur: 
Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  15-04-2019
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :258 mm
Breedte :257 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :430 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :24