Deurbeleid i.v.m. Corona-virus

In verband met het Corona-virus hebben we in de winkel een aantal maatregelen ingevoerd: MAXIMAAL 3 KLANTEN IN DE WINKEL; ANDERHALVE METER AFSTAND HOUDEN

Winkelopenstelling i.v.m. Corona

Vanaf 1 juli zijn we niet alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag open, maar ook op vrijdag. De openingstijden zijn dan: Dinsdag en donderdag van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. Woensdag, vrijdag en zaterdag van 12 uur tot 5 uur 's middags. Op maandag (en op zondag) zijn we nog gesloten. Uiteraard kunt u wel bestellen via onze webshop (www.bijbelin.nl) of via de mail (info@bijbelin.nl)! Voorlopig worden alle bestellingen in Nederland gratis thuis bezorgd. Namens het team van de Bijbel-In Haarlem wensen we u een goede gezondheid en Gods zegen toe!

Word "Vriend van de Bijbel-In"

Door “Vriend van de Bijbel-In” te worden kunt u ons financieel steunen met een éénmalige of maandelijkse gift op bankrekeningnummer NL32 INGB 0005 2858 47 ten name van Stichting Bijbel In Haarlem onder vermelding van “Vriend van de Bijbel-In”. Inschrijven als Vriend kan online (klik op het logo), maar kan ook aan de balie van de winkel.

Onze laatste nieuwsbrief / Meld u aan voor de nieuwsbrief

Klik op het logo om de laatste nieuwsbrief te lezen OF Om u op te geven voor onze nieuwsbrief