Deurbeleid i.v.m. Corona-virus

In verband met het Corona-virus hebben we in de winkel een aantal maatregelen ingevoerd

Winkelopenstelling i.v.m. Corona

Er verschijnen steeds meer berichten in de media over winkelketens en winkels die de deuren (tijdelijk) sluiten. Ook wij hebben besloten om onze openingstijden aan te passen Vanaf de week van 23 maart zijn we (tot nader order) geopend op dinsdag en donderdag van 10 uur 's ochtends tot 4 uur 's middags. De overige dagen zijn we gesloten. Uiteraard kunt u wel bestellen via onze webshop (www.bijbelin.nl) of via de mail (info@bijbelin.nl)! De komende tijd zullen wij bestellingen in Haarlem gratis thuis bezorgen. Buiten Haarlem maken wij gebruik van PostNL voor het bezorgen van pakketjes en rekenen €2,50 bij bestellingen onder de 25 euro. Vanaf 25 euro rekenen we geen bezorgkosten. Namens het team van de Bijbel-In Haarlem wensen we u een goede gezondheid en Gods zegen toe!

Geef een boek cadeau!

De leesbevorderingscampagne Geef een boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Dit jaar: "Koning van Katoren" van Jan Terlouw Voor slechts 2,00

Word "Vriend van de Bijbel-In"

Door “Vriend van de Bijbel-In” te worden kunt u ons financieel steunen met een éénmalige of maandelijkse gift op bankrekeningnummer NL32 INGB 0005 2858 47 ten name van Stichting Bijbel In Haarlem onder vermelding van “Vriend van de Bijbel-In”. Inschrijven als Vriend kan online (klik op het logo), maar kan ook aan de balie van de winkel.

Onze laatste nieuwsbrief / Meld u aan voor de nieuwsbrief

Klik op het logo om de laatste nieuwsbrief te lezen OF Om u op te geven voor onze nieuwsbrief