Word "Vriend van de Bijbel-In"

Klik op bovenstaand logo om u aan te melden als Vriend van de Bijbel-In!

Sinds 5 mei 1982 is de Bijbel-In een begrip in Haarlem en omstreken. Na een Youth for Christ periode aan de Gedempte Oude Gracht is destijds de Stichting Bijbel-In opgericht, ondersteund door de IKES-kerken, tegenwoordig Geloven in de Stad. In 1994 is het huidige pand aan de Gasthuisvest aangekocht en ging de Bijbel-In groeien. De laatste grote verbouwing is in 2004 geweest toen het hele interieur gemoderniseerd werd. Al die jaren heeft de Bijbel-In stand kunnen houden, mede door de vele vrijwilligers die zich inzetten om door woord, muziek en cadeau-artikelen Gods liefde aan Haarlem en omstreken te tonen.

Ook de Bijbel-In is niet ontkomen aan veranderend koopgedrag en aan de recessie. Sinds een jaar of acht lopen de omzetten behoorlijk terug, ondanks de recent gemoderniseerde prachtige website met webwinkel (www.bijbelin.nl). Verkopen dekken de nodige uitgaven op dit moment helaas niet meer voldoende. Als bestuur en bedrijfsleiding hebben wij onlangs besloten om u de mogelijkheid te geven ‘Vriend van de Bijbel-In’ te worden en daarmee de winkel financieel te ondersteunen. Met dit geld kunnen wij het onderhoud van ons eigen pand bekostigen en inventaris vervangen. Hebt u het op uw hart om dit mooie werk in Haarlem en omstreken ook in de toekomst voortgang te laten vinden dan nodigen wij u uit om te overwegen ‘Vriend van de Bijbel-In’ te worden.

Hoe word ik ‘Vriend van de Bijbel-In’? U kunt ‘Vriend van de Bijbel-In’ worden door het aanmeldformulier in te vullen (klik op bovenstaand logo of klik hier). Op het formulier kunt u aangeven of u eenmalig of periodiek een bedrag wilt overmaken.

Wij als bestuur en bedrijfsleiding zullen ons uiterste best blijven doen om als goed rentmeester om te gaan met de beschikbare middelen.

Terug naar de lijst